Cele mai dedicate femei ale companiei „Moldovatransgaz”

Cu prilejul sărbătorii de 8 Martie am decis să descoperim femeile cu cel mai îndelungat stagiu de activitate în cadrul companiei „Moldovatransgaz” SRL.

Întâietatea femeilor care activează de cel mai mult timp în cadrul întreprinderii o deține Olga Onofrei - Maistru în telecomunicații, serviciul telecomunicații sectorul Vulcănești. În anul 1986 a fost angajată în cadrul companiei (pe atunci „Tiraspoltransgaz” SRL) în funcția - Electromecanic în telecomunicații (categoria 1) și timp de 35 de ani a avut grijă de echipamente asigurând activitatea neîntreruptă a organizației. Este o persoană dedicată, capabilă să expună idei în mod eficient și fidelă aceleași întreprinderi.

O femeie remarcabilă din cadrul „Moldovatransgaz” SRL este și Elena Petic, ce activează în funcția Contabil (categoria I), Secția Finanțe, evidență contabilă și raportare de 28 de ani. Doamna Petic își îndeplinește munca responsabil, este o femeie prietenoasă, zâmbitoare, sociabilă, flexibilă și respectată de tot colectivul.

În anul 1993, Liudmila Cojan a fost angajată în funcția de Bucătar, executând și până în prezent această funcție la Cantina din sectorul Drochia. Este o persoană cu o experiență bogată de lucru, receptivă, dedicată și încântă angajații „Moldovatransgaz” din sectorul Drochia cu bucate gustoase, gătite cu drag pentru ei.

De 28 de ani mai este angajată și Nina Melnicenco. Doamna Melnicenco are o carieră ascendentă în cadrul companiei „Moldovatransgaz” SRL. A început în calitate de Laborant, apoi Tehnician, Contabil, Șef serviciu gospodăresc, iar acum activează ca Specialist categoria I (Șoldănești). Dumneaei este cunoscută ca o persoană de încredere, perseverentă, responsabilă și cu mult bun-simț.